Nyheder 2021

Forårsblomsterne titter forsigtig frem.

Februar 2021:

Så kom vi næsten igennem februar måned, og helt usædvanligt har vi haft vinter med sne og kulde og frostgrader ned til minus 15 gr. her omkring Holstebro, men andre steder har det været meget koldere og i den sydlige del af landet, har der været snekaos. Til gengæld var rigtig mange dage med blå himmel og masser af solskin. Eftersom vi ikke har haft vinter i mange år, var det helt dejligt at mærke den forandring, istedet for det evindelige regnvejr og grå skyer.

Her den 17. februar var det et år siden, vi har haft spilsammen i Feldborg, og spillelisten til marts 2020 findes stadig ubrugt her på hjemmesiden. Fakta men sørgeligt at forløbig har Coronaen stjålet et år af vores normale tilværelse, og når vi p.t. ser lidt frem, er der ingen, der kan sige, hvornår der kan åbnes op igen.

Så efterhånden er tålmodigheden ikke så stor længere.

Vi finder lige lidt af det positive frem. Danmarks håndbolds herrer vandt jo rigtig flot VM mesterskabet for anden gang.

Og nu er sneen så smeltet, og vi har omkring 8 pluds grader og solskinsvejr, og man mærker rigtigt, at foråret er på vej og mod forhåbentligt bedre tider.

Til slut lige et stort tillykke til vor Banjospiller Jens Sig, der har fødselsdag i dag den 20. februar.

Jeg skriver lige igen om en måned, selv om der ikke er de store ting at skrive om, men så kan I da se, at der er lidt liv i klubben endnu.

 

Februar hilsen fra Anna Grethe:

 

P.S. Videbæk Harmonikaklub har også aflyst deres træf, som skulle være afholdt omkring St. Bededag.

 

------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Snevejr den 25.januar

 

Januar 2021: 

 Klokken slår og tiden går, og vi skriver allerede 2021, så rigtig godt nytår til alle Jer derude, og til Jer der plejer at følge os i Feldborg Sognegård til vore spilsammen aftner.

Januar startede ligeså trist som 2020 sluttede med mørke og regnvejr afbrudt med lidt snebyger, som dog hurtigt smeltede igen, men i dag skinner solen fra en skyfri blå himmel, og der er let frost, så vejret indbyder vist til en gåtur i det fine vejr.

Så fik vi jo klaret vejret, og vi ser på verdens situationen netop nu.Trump er jo skiftet ud med Biden, så forhåbenlig vil der blive mere ro fra den front de næste fire år.

Herhjemme har der rent politisk også været en del polimik, Lars Lykke forlod venstre, Inger Støjberg skal for en rigsret og forlod samtidig posten som næstformand i venstre, Jens Rodhe forlod de radikale, så der er nok at fylde pressen med.

I går vedtog folketinget så endelig den erstatning som Minkbranchen var stillet i udsigt, så vi håber, de berørte kan komme videre derfra og evt begynder en ny fremtid.

Så har vi Coronaen, hvordan går det så. Pt. er det hele næsten lukket ned, og det har bevirket at smitte tallene ser fine ud. Vaccinationerne er i fuld gang, men desværre får vi ikke de lovede doser, så det kan derfor være at planen, hvor alle er færdig behandlet skrider.

Desværre, som det ser ud i øjeblikket, er der ingen, der kan sige, hvornår vi kan vende tilbage til næsten normale tider.

Lidt trist, da vi alle havde håbet på, at alt ville blive ved det gamle, som vi kender det, hen over foråret.

I harmonika miljøet har vi forløbig erfaret at træffene i Viborg og Dragstrup er aflyst, disse plejer at løbe at stablen i april og maj mdr. 

Så endelig til noget positivt, for de som følger Danmarks herrehåndbolds kampe i Egypten, så går det jo rigtig godt, og Danmark er foreløbig ubesejret og videre opad. Så guldet vinker måske forude.?

Her i Hvam går det også fremad med os, og vi har det en del bedre end i december måned, så vi er på vej selv om, det er med bitte skridt.

Til sidst, så er der lige det spørgsmål, som ingen kan svare på, hvornår kan vi lukke op i Feldborg igen og høre lidt musik og sang, det som vi allesammen savner?

 

Januar hilsen fra Anna Grethe

 

------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 22:49

Sendte lige et link til Oasen Harmonikaklub. De sat noder til hele repertoiret og samtidig link til melodiklip, så man kan spille sammen med det. Prøv det.

...
27.02 | 22:47

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AHOmhbNOnEWGlSE&id=14A354680EE1B284%2110282&cid=14A354680EE1B284

...
I går | 17:02
Feldborgharmonikakl. har modtaget 109
28.02 | 18:30
Nyheder 2021 har modtaget 8
Du kan lide denne side