Nyheder 2021

Buganvilla Blomst i min udestue giver hel sydlandsk stemming.

 Juni 2021:

I dag er det den 20. juni, og vi har lige overstået en dejlig varmebølge med over 30 gr.varme og høj sol, men i dag vendte det, og det har regnet ret voldsomt næsten hele dagen.

Det er snart Sankthans og dermed bliver dagene samtidig kortere, og det er helt ufattelig så hurtig tiden er gået, selv med de mange restriktioner.

En dejlig ting er sket, vi er næsten blevet fri for mundbindet, og derved kan vi igen trække frisk luft ind, og se de mennesker vi taler med.

Men ellers er der ikke mange nyheder at skrive om, da der stadig er loft over forsamlingsforbudet. Det betyder samtidig også, at der i sommer ikke er vildt mange træf at besøge, dog er der på Glyngøre Campingplads Harmonikahygge i uge 30.

Vi regner som sagt med at holde et bestyrelsesmøde i klubben engang i august, så vi kan aftale det videre forløb resten af året 2021.

Rigtig god sommer til Jer allesammen og hyg Jer til vi ses igen.

 

Juni hilsen fra Anna Grethe

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Pinseliljer i maj

Maj 2021:

Så er vi kommet godt ind i maj måned, og det er mange år siden, vi har haft en koldere maj end i år. Masser af regn er der også faldet, og det trængte både markerne og haverne voldsomt til, men nu må det så godt holde op igen, så vi kan få lidt varme her i pinsedagene.

Et gammelt mundheld siger: Majs kulde giver bondens lade fulde. Det må vi så håbe det sker.

Lige nu er det hele både buske og træer nyudsprungen, så sangen " Til pinse når skoven blir rigtig grøn" passer glimmende i år.

Her i maj måned er mange af vores årgang færdigvaccineret, og det giver da lidt mere frihed med hensyn til at blive testet. Forsamlingsforbudet er også hævet til 50 stk ved indendørs arrangementer, så det går da fremad.

Vi har fået en forespørgsel om, hvad der sker i klubben, og om der er nye ting på tapetet. Dertil kan der kun svares, at p.t. sker der ingenting, men vi formoder da, at det ikke varer ved, men vi kan da ikke åbne op endnu, sådan som det er i øjeblikket.

Vi har just lige snakket med Yrsa, hun ville forslå, at der afholdes et bestyrelsesmøde i august, hvor vi så bedre kunne se, hvordan situationen er til den tid. Måske er det sådan, at der forhåbentlig kan startes op igen med spilsammenaftener i sept.?

Så var der det med nye ting på tapetet: Der er vist ingen planer, da klubben i de senere år kun har koncentreret sig om at afholde de måndlige spilsammenaftener. Vi gør, hvad vi kan, men vi er jo folk, der har dåbsattesten imod os, så vi er ikke så friske, som for 10 år siden.

Men ellers vil jeg på klubbens vegne ønske alle en rigtig god pinse, og vi ses forhåbentligt igen efter sommerferien.

 

Maj hilsen fra Anna Grethe

-----------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Clivia blomst i april.

April 2021:

Så er vi i april måned, hvor vi er blevet mødt af alle slags vejr. Regn og blæst, sne og slud, frost og solskin og p.t. efter et par dejlige varme dage, vender vi atter tilbage til det ustadige, som vi næsten kender.

For anden gang i klubbens historie var der ingen sammenkomst med musik, sang og fødselsdagslagkage, da vi i år havde 19 års fødselsdag her den 19. april, og som vi alle husker det, var det der heller ingenting sidste år, trist men fakta.

Men gradvis begynder hverdagen lige så stille at vende tilbage. Mange af os har fået første stik af Corona vaccinen, håret er blevet klippet og de fleste butikker har åbnet igen, så dankortet igen kan luftes, og når vi kommer i maj måned, falder en del mere på plads dog med begrænsninger enten ved test eller coronapas. Men desværre slipper vi nok heller ikke for mundbindet foreløbig, det vil godt nok være dejlig, den dag det sker.

Her til sidst skal alle I der stadig følger med på hjemmesiden have en rigtig stor tak for den interesse I viser  (der er mellem 80 og 100 der ser på siden hver dag). Det luner, og derfor fortsætter jeg med at skrive lidt i hver måned, selv om der næsten intet sker.

Hvornår der er spilsammen igen er stadig et åbent spørgsmål ????

Kan I have det rigtig godt og pas godt på hinanden.

 

April hilsen fra Anna Grethe:

----------------------------------------------------------

Det er snart påske.

Marts 2021:

Marts måned lakker mod slutningen, og det har lige været jævndøgn, så tiden iler afsted, selv om vi synes, der ingenting sker omkring os. Her den 11. marts var det et år siden Danmark blev lukket ned og dermed også Feldborg spilsammen.

Hvordan det vil arte sig med coronaen for resten af året, det er der meget usikkerhed omkring, og vi må nok belave os på, at intet bliver normalt igen, inden vi næsten alle er blevet vaccineret. I øjeblikket er der store problemer med vaccinen fra Astrazeneca, den kan give rigtige alvorlige bivirkninger, så derfor er den i øjeblikket sat på pause og det kan forårsage at tidspunkterne på vaccinationskalenderen forsinkes. Vi håber vist alle, at vi får tibudt een af de andre, når det er vores tur.

Vi nærmer os påske med hastige skridt og haven er næsten forårsklar, og i næste uge skulle vi få over 10 gr. varme, så forhåbentlig går vi lysere tider imøde, både på den ene og anden måde.

Her fra Feldborg Harmonikaklub vil jeg ønske Jer allesammen en rigtig dejlig påske, og kan I have det rigtig godt, til vi ses igen engang.

Marts hilsen fra Anna Grethe:

-----------------------------------------------------------------------------

Forårsblomsterne titter forsigtig frem.

Februar 2021:

Så kom vi næsten igennem februar måned, og helt usædvanligt har vi haft vinter med sne og kulde og frostgrader ned til minus 15 gr. her omkring Holstebro, men andre steder har det været meget koldere og i den sydlige del af landet, har der været snekaos. Til gengæld var rigtig mange dage med blå himmel og masser af solskin. Eftersom vi ikke har haft vinter i mange år, var det helt dejligt at mærke den forandring, istedet for det evindelige regnvejr og grå skyer.

Her den 17. februar var det et år siden, vi har haft spilsammen i Feldborg, og spillelisten til marts 2020 findes stadig ubrugt her på hjemmesiden. Fakta men sørgeligt at forløbig har Coronaen stjålet et år af vores normale tilværelse, og når vi p.t. ser lidt frem, er der ingen, der kan sige, hvornår der kan åbnes op igen.

Så efterhånden er tålmodigheden ikke så stor længere.

Vi finder lige lidt af det positive frem. Danmarks håndbolds herrer vandt jo rigtig flot VM mesterskabet for anden gang.

Og nu er sneen så smeltet, og vi har omkring 8 plus grader og solskinsvejr, og man mærker rigtigt, at foråret er på vej og mod forhåbentligt bedre tider.

Til slut lige et stort tillykke til vor Banjospiller Jens Sig, der har fødselsdag i dag den 20. februar.

Jeg skriver lige igen om en måned, selv om der ikke er de store ting at skrive om, men så kan I da se, at der er lidt liv i klubben endnu.

 

Februar hilsen fra Anna Grethe:

 

P.S. Videbæk Harmonikaklub har også aflyst deres træf, som skulle være afholdt omkring St. Bededag.

 

------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Snevejr den 25.januar

 

Januar 2021: 

Klokken slår og tiden går, og vi skriver allerede 2021, så rigtig godt nytår til alle Jer derude, og til Jer der plejer at følge os i Feldborg Sognegård til vore spilsammen aftner.

Januar startede ligeså trist som 2020 sluttede med mørke og regnvejr afbrudt med lidt snebyger, som dog hurtigt smeltede igen, men i dag skinner solen fra en skyfri blå himmel, og der er let frost, så vejret indbyder vist til en gåtur i det fine vejr.

Så fik vi jo klaret vejret, og vi ser på verdens situationen netop nu.Trump er jo skiftet ud med Biden, så forhåbenlig vil der blive mere ro fra den front de næste fire år.

Herhjemme har der rent politisk også været en del polimik, Lars Lykke forlod venstre, Inger Støjberg skal for en rigsret og forlod samtidig posten som næstformand i venstre, Jens Rodhe forlod de radikale, så der er nok at fylde pressen med.

I går vedtog folketinget så endelig den erstatning som Minkbranchen var stillet i udsigt, så vi håber, de berørte kan komme videre derfra og evt begynder en ny fremtid.

Så har vi Coronaen, hvordan går det så. Pt. er det hele næsten lukket ned, og det har bevirket at smitte tallene ser fine ud. Vaccinationerne er i fuld gang, men desværre får vi ikke de lovede doser, så det kan derfor være at planen, hvor alle er færdig behandlet skrider.

Desværre, som det ser ud i øjeblikket, er der ingen, der kan sige, hvornår vi kan vende tilbage til næsten normale tider.

Lidt trist, da vi alle havde håbet på, at alt ville blive ved det gamle, som vi kender det, hen over foråret.

I harmonika miljøet har vi forløbig erfaret at træffene i Viborg og Dragstrup er aflyst, disse plejer at løbe at stablen i april og maj mdr. 

Så endelig til noget positivt, for de som følger Danmarks herrehåndbolds kampe i Egypten, så går det jo rigtig godt, og Danmark er foreløbig ubesejret og videre opad. Så guldet vinker måske forude.?

Her i Hvam går det også fremad med os, og vi har det en del bedre end i december måned, så vi er på vej selv om, det er med bitte skridt.

Til sidst, så er der lige det spørgsmål, som ingen kan svare på, hvornår kan vi lukke op i Feldborg igen og høre lidt musik og sang, det som vi allesammen savner?

 

Januar hilsen fra Anna Grethe

 

------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 13:15

Skal vi spille i Mariehaven den 31. juli til “Rundt om harmonikaen”?

...
26.07 | 09:55
Nyheder 2021 har modtaget 28
26.07 | 09:54
Feldborgharmonikakl. har modtaget 129
23.04 | 11:02
Feldborg H.K.Histori har modtaget 12
Du kan lide denne side